طرز تهيه دسر آتايف لبناني
مواد لازم :
شير ولرم : 1 ليوان
كمي مخمر خشك
آرد : 1 ليوان
پودر شكر : 1 قاشق مربا خوري
كمي نمك
كره
خامه سفت
پودر پسته
كمپود گيلاس
طرز تهيه :
شير ، مخمر ، آرد ، پودر شكر و نمك را در يك ظرف هم مي زنيم از مايع به دست آمده يك قاشق بزرگ ( قاشق سرويس ) در درون تابه تفلون نچسب كه به كره آغوشته شده مي ريزيم هر 2 طرفش را سرخ مي كنيم.
بعد سرخ كردن تمام مايع وبه دست آمدن چند نان خميري،نانهارا به حالت قيفي تا زده درون آنها خامه سفت را به مقدار كم گذاشته رويشان پودر پسته ريخته وبا گيلاس تزئين مي كنيم.